Despre firma noastra

Fiind una dintre primele companii de lacatuserie din Bucuresti, putem spune ca activitatea noastra a coincis cu necesitatile oamenilor din Bucuresti de mai bine de ani, in toata aceasta perioada colaborand atat cu locatari cat si cu firme sau companii multinationale. Clientii nostri sunt diversificati, provind din diverse medii sociale, si sunt persoane care necesita o interventie de calitate asupra usii pe care o considera deteriorata. In acest fel, avand cunostintele si experienta necesara dar si capacitatea de a intelege care va sunt necesitatile, am alcatuit una dintre cele mai numeroase echipe de lacatusi mecanici, adevarati profesionisti dispusi in orice moment sa va ajute.

Servicii deblocari usi

Ne putem caracteriza ca fiind o firma de profil cu adevarat completa, capabila oricand sa va ofere acel serviciu de care aveti nevoie. Alaturi de faptul ca putem oferi servicii diversificate, intotdeauna adaptapte special necesitatilor voastre, in ecuatie mai intervine si flexibilitatea sau disponibilitatea noastra de a colabora cu orice tip de partener. Avand aportul unor lacatusi mecanici experimentati si dedicati, putem performa in orice locatie din Bucuresti sau imprejurimi, la orice ora din cursul saptamanii sau din weekend. Dorim sa va oferim servicii complete, pornind de la deblocari si pana la reparatii sau montaj, drept dovada ca putem aborda situatii in care problema se cauzeaza unor defectiuni normale, de natura tehnica, dar si unei utilizari inadecvate.

De ce noi?

1. Oferim servicii complete - Cand spunem complete, ne referim atat la operatiunile de baza cat si la cele de finete, tehnici pe care doar un adevarat specialist le poseda. Este foarte adevarat ca, alaturi de mesterul pe care vi-l oferim, va punem la dispozitie si logistica necesara, unelte menite sa faciliteze interventia si sa nu puna in pericol intregul ansamblu. In baza unui contract pe care il semnam inainte de demararea operatiunilor, aveti garantia ca interventia noastra este una sigura, de calitate ridicata.

2. Actionam rapid si eficient - Fie ca este vorba despre o interventie asupra unei usi de apartament sau asupra unei usi a unui imobil extrem de important, vom actiona cu acelasi profesionalism. Aceasta practica se materializeaza prin eficienta si rapiditate de executie, astfel ca blocarea unei usi se va rezolva in maxim 2 ore de la demararea procedurilor aferente. De-a lungul existentei firmei noastre am oferit servicii mai multor insitutii financiar bancare, institutii publice si de stat, sau chiar companii care se aflau in imposibilitatea de a-si mai derula activitatea din pricina anumitor defectiuni aparute la usi. Am actionat in consecinta si am reusit sa ducem intreaga procedura la bun sfarsit in cel mai scurt timp.

3. Calitate la pret scazut - Cu totii va axati pe receptionarea unui raport calitate/pret cat mai bun, in acest caz, alegerea companiei noastre fiind o solutie demna de luat in calcul. Ne dorim sa pastram intotdeauna calitatea interventiilor si, in acelasi timp, sa va oferim un pret cat mai scazut, repararea sau deblocarea usii devenind o solutie mult mai buna decat inlocuirea acesteia. Apelati la serviciul nostru si va puteti convinge ca intregul proces este unul care va ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

LACATUS
deblocari usi

Oferim solutii complete de deblocari usi cu ajutorul unor lacatusi mecanici autorizati!

LACATUS
reparatii usi

Reparatii usi profesionale oferite de un lacatus mecanic cu 10 ani experienta!

LACATUS
Non Stop

Indiferent de locatie sau ora la care suntem contactati, raspundem cu promptitudine!

© Copyright 2013 Lacatus Bucuresti
Robadel Servicii SRL deblocari usi, deblocare usa, lacatus deblocari usi, deblocare usi, deschidere usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi bucuresti, deblocari usi non stop reparatii usi, reparatie usa, lacatus reparatii usi, service usi, mentenanta usi, reparatii usi metalice, reparatii usi termopan, reparatii usi bucuresti, reparatii usi non stop lacatus, lacatusi, lacatus bucuresti, servicii lacatuserie, lacatus non stop, lacatus autorizat, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usa, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usi, lacatus deschidere usi montaj usi, montaj usa, lacatus montaj usi, montaj usi interior, montaj usi exterior, montaj usi metalice, montaj usi termopan, montaj usi bucuresti, montaj usi non stop